Menjador amb cuina pròpia

 

Menjador escola Mare de Dèu del Carme Prat

 

           COMUNICAT APP         GUIA D'ÚS APP

 

L’Escola ofereix a tot els seus alumnes el servei de menjador durant tots els dies del curs escolar. Els menjars són elaborats a la CUINA PRÒPIA DE L’ESCOLA seguint un menú mensual elaborat pels dietistes de l’empresa Ágoraque gestiona aquest servei. L’escola disposa de dos espais diferenciats dedicats a menjador, un a l’edifici del C2 on estan els alumnes d’Infantil i Cicle Inicial de Primària i un altre al del C1 on estan els alumnes de cicle mitjà i superior i l’ESO. En ambdós espais s’organitzen dos torns per dinar.

En el temps que fan ús del servei de menjador, tant els petits del C2 com els de primària i ESO, estan sota custòdia d’un equip de monitors coordinats per un responsable del Servei a cadascun dels dos edificis.

El servei de menjador de l’escola pretén, a més a més de que els alumnes s’alimentin equilibradament, ajudar-los a conviure durant l’àpat i en les activitats de lleure, de les quals disposen abans i després de dinar. Els alumnes de P3 fan cada dia la migdiada després de dinar.

Del servei de menjador es pot fer ús de manera fixa o esporàdica, aquells que decideixen quedar-se de forma esporàdica únicament han de comunicar-ho a qualsevol de les dues porteries el dia anterior. Els dies de sortida els alumnes usuaris de menjador disposaran de servei de pícnic.