Extraescolars

 

Les activitats extraescolars són aquelles adreçades a l’alumnat que faciliten la seva formació en aspectes educatius mitjançant activitats socials, culturals, educatives i del lleure, sense relació directa ni necessària amb l’activitat pròpiament escolar. Es desenvolupen en horari extraescolar i es programen per als dies lectius del curs escolar”.

La nostra escola té una doble oferta. Per una banda l’AMPA de l’escola té una àmplia oferta i per una altra la pròpia escola ha iniciat l’oferta d’extraescolars que complementen l’oferta de l’AMPA.

Les extraescolars organitzades per l’escola són les següents:

ROBÒTICA

Robòtica educativa i noves tecnologies per a infants i joves. L’entorn social i laboral en el que s’integraran els joves del segle XXI requereix persones actives, flexibles, creatives i orientades al treball en equip, capaces d’aportar solucions innovadores als reptes de futur.

Robotix Penedès potencia aquestes noves habilitats i competències mitjançant un model pedagògic consolidat i contrastat, ideat per LegoEducation, que ja es fa servir en països líders en educació com a Finlàndia, Suècia… Per a més informació : www.robotixpenedes.com

GUITARRA

Activitat que pretén una familiarització amb l’instrument. S’aprendran els acords bàsics de la tonalitat major i alguns de la tonalitat menor. S’adquiriran destreses amb els ritmes bàsics i en el canvi d’acords i s’aprendran alguns cants d’animació.

Educadores: Irene Obradors ( Germana de la Comunitat CM-El Prat) i Lucía Hidalgo (Professora d’ESO de l’escola).

GRUPS MISSIONERS

Moment per a compartir la fe en grup, per sentir-se acompanyat. Oportunitat per a la trobada i per a la solidaritat. Es participarà en Campanyes solidàries, Recollida d’aliments, convivències, marxa d’advent …

Educadors: Patricia Grande, Iris Salayet, Pepe Mestre i Carolina Llana (mestres de Primària de l’escola).

 

ACTIVITAT EDIFICI   /  CURS DIA HORARI
ROBÒTICA 0 P4 i P5 DIJOUS 17-18h
ROBÒTICA  I C 2   /  1r. 2n. I 3r. DIMARTS 17- 18h.
ROBÒTICA II C1   /  De 4t a 6è DIMECRES 17-18h.
ROBÒTICA II C1    /  ESO DIMECRES 17-18h.
GUITARRA C1 / DIMECRES 13- 15 h.
GRUPS MISSIONERS C1 / ESO DILLUNS 13-15h.