Menjador

MENJADOR

MENÚ NORMAL          Menu aniversari 

L’escola disposa d’un servei de menjador que pretén, a més a més de que els alumnes s’alimentin equilibradament, ajudar-los a conviure durant l’àpat i en les activitats de lleure, de les quals disposen abans i després de dinar. Els alumnes de P3 fan cada dia la migdiada després de dinar 

L’Escola ofereix a tot els seus alumnes el servei de menjador durant tots els dies del curs escolar. Els menjars són elaborats a la cuina pròpia de l’escola  seguint un menú mensual elaborat pels dietistes de l’empresa que gestiona a quest servei, Ágora Catering. L’escola disposa de dos espais diferenciats dedicats a menjador, un a l’edifici del C2 i un altre al del C1. En ambdós espais s’organitzen dos torns per dinar.

En el temps que fan ús del servei de menjador, tant els petits del C2 com els de primària i ESO, estan sota custòdia d’un equip de monitors coordinats per un responsable del Servei a cadascun dels dos edificis.

Del servei de menjador es pot fer ús de manera fixa o esporàdica, aquells que decideixen quedar-se de forma esporàdica únicament han de comunicar-ho a qualsevol de les dues porteries el dia anterior. Els dies de sortida els alumnes usuaris de menjador disposaran de servei de picnic.