Institut Guttman

Institut Guttman

Ahir al matí  va tenir lloc en l’Institut Guttman  la  VI trobada   Joves i mobilitat responsable: Distraccions, un risc no percebut? .

L’alumne de 4t d’ESO David Martín Folch va participar en l’acte  com a ponent en la taula rodona sobre Les distraccions i el risc d’accidents , en la que participaven també   un professor, un policia local i un mosso d’esquadra, i en la que va donar la seva opinió respecte al tema plantejat i des de la seva perspectiva de jove.

El David, que amb la resta dels seus companys de 4t d’ESO , ja va participar en l’activitat de prevenció  d’accidents Game Over: no te la juguis, va valorar positivament que els testimonis en primera persona dels afectats per accidents o un bon vídeo sobre un accident i les seves conseqüències,  poden  ajudar els joves a reflexionar i a reaccionar enfront el risc de patir accidents. També va  apuntar que una bona manera d’arribar als joves podria ser a través dels “influencers”  que si es consciencien amb el tema, poden donar  consells  als seus seguidors per a una mobilitat responsable.

Felicitem al David per la seva  intervenció en l’acte i per les aportacions fetes.