ÈXIT DE SOLIDARITAT EN LA RECOLLIDA D’ALIMENTS

Els catequistes i alumnes de Grups Missioners de l’escola van participar el passat dissabte 16 de desembre, pels comerços del prat, en la recollida pel banc d’aliments.

Van comptar i classificar tot el que es va recollir, tant aquest dissabte com a les porteries de l’escola en les últimes setmanes… 2010Kg !!

Gràcies a tots els alumnes de Grups Missioners i a totes les famílies que ho fan possible.

Nadal per a tothom!

PORTES OBERTES PISCINA SAGNIER

El passat 14 de desembre les famílies de 1r d’EP van poder gaudir de la jornada de Portes Obertes a la piscina Sagnier

 

CASTANYADA CICLE SUPERIOR 

La tarda del 31 d’octubre els nois i noies de van celebrar la castanyada fent un taller de GALETES DE MONIATO. El taller va estar obert a les famílies dels alumnes que no van dubtar en venir i ajudar. Va ser una tarda molt agradable. Agraïm la participación de pares, mares, avis, àvies, tietes…

I a van celebrar la castanyada al Parc Fondo d’En Peixo, gaudint amb jocs inventats per els propis alumnes.

 

PRIMER EDCAMP DEL PRAT

El passat 24 d’octubre es va realitzar a la nostra escola el primer EDCAMP del Prat.

Amb l’ajuda de la Fundació Bofill vam estar preparant el que seria aquesta trobada sota els principis que:

  • És una trobada oberta a tothom amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre educació.
  • No hi ha un programa definit perquè són els mateixos participants qui construeixen conjuntament el programa a partir dels temes que són del seu interès.

Així doncs aquella tarda van començar a arribar els participants que van manifestar el que per a ells era més interessant de tractar. D’aquestes inquietuds van sortir els següents temes: Innovació educativa, gestió de les emocions, noves tecnologies, les matemàtiques, ambients d’aprenentatge, relació amb les famílies, espais educatius, noves tecnologies i robòtica, esport i educació, reforç positiu aprenentatge a través del cos i inclusió i igualtat d’oportunitats.

Un cop definits els temes es van oferir sis espais on els participants van poder dialogar sobre el tema que era més del seu interès.

La primera part va finalitzar al cap d’una hora aproximadament on tot seguit es va oferir un berenar exquisit que va estar acompanyat per l’actuació de la colla gegantera de l’escola.

La segona part, que va durar també aproximadament una hora va concloure amb la participació del grup de percussió de la Colla de Diables del Prat.

Volem agrair aquí primerament a la Fundació Bofill pel suport i l’acompanyament en tot el procés, a totes persones que van fer possible la realització de la trobada  i també a les següents entitats que ens van facilitar materials i en van fer difusió: Ajuntament del Prat, Editorial Santillana, , Cafè Bar Caldas, Universitat de Barcelona i Agora Col·lectivitats.

Valorem com a molt positiva l’experiència i us convidem a participar en el proper EDCAMP!!